in de media

Boekentip

boekentips

Het Boek der Angsten is twee jaar na publicatie een tip op boekentips.com.

Tip

 

 

recensie

Leuk om te lezen voor de auteurs: een zeer positieve recensie.

recensie

 

 

Het Boek der Angsten nu ook op FantasyWereld.nl

NieuweFantasyWereldHeader2

HBDA is nu ook op een fraaie wijze vermeld op de site voor liefhebbers van Fantasy in Nederland en Vlaanderen.

FantasyWereld.nl is het grootste online magazine op het gebied van fantasy en sciencefiction, met dagelijks meer dan honderden bezoekers uit Nederland en Vlaanderen. Het werd opgericht om een zo compleet mogelijk overzicht weer te geven van alle Nederlandstalige fantasy- en sciencefictionboeken, maar is door de jaren uitgegroeid tot een volledig online magazine, met dagelijks nieuwe recensies, artikelen, blogs en interviews en daarnaast een uitgebreide boekendatabank van bijna 1500 boeken en meer dan 800 recensies.

link naar HBDA op FW

 

 

Behoorlijk goede debuutroman

nbd

Het Boek der Angsten is besteld door de bibliotheken. De recensie van (het door velen gevreesde) NBD Biblion is positief.

Titelblok: Het boek der angsten

Al sinds ik leerde lezen kom ik vaak in bibliotheken. Het is zeer bijzonder om binnenkort mijn eigen boek daar te zien staan en om mezelf en mijn zoon als auteur vermeld te zien in de catalogus.

Duitsland – Was ich noch zu sagen hätte.

verhalenwedstrijd

Ik heb een uur voor de deadline mijn verhaal ‘Wachten op Götterdämmerung’ ingestuurd voor de verhalenwedstrijd ‘Duitsland – Was ich noch zu sagen hätte’. Geld is er niet mee te verdienen. Wel eeuwige roem. Uit de pakweg duizend inzendingen gaat men een longlist samenstellen van vijftig inzendingen, dan volgt een shortlist van vijf en tenslotte wordt daaruit de winnaar gekozen. De jury bestaat uit literaire critici van formaat. Vol verwachting klopt mijn hart.

Wachten op Götterdämmerung

 

 

Wint Het Boek der Angsten de Harland Awards Romanprijs?

Harland-Awards-vierkant

 

Het Boek der Angsten is door mijn uitgeverij ingezonden en maakt derhalve kans op het winnen van de Harland Award Romanprijs. Het gaat hier om de prijs voor de beste speculatieve roman van 2015. Op twee april 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt in de Rode Hoed in Amsterdam tijdens het Gala van het Fantastische Boek. Een deskundige jury zal uit de 41 deelnemende romans een shortlist van vijf titels samenstellen en daaruit de winnaar kiezen. Zal het mijn boek over een achterwaarts door de tijd werkzame vloek zijn?

Harland Awards Romanprijs

Artikel boekpresentatie

foto reelander

In onze wijkkrant de Reelander verschijnt vandaag nog een mooi artikel over de presentatie van Het Boek der Angsten.